ML Puts och Renovering

Om oss

Välkommen till ML Puts och Renovering – ditt pålitliga val för renoverings- och byggtjänster i Stockholm med omnejd. Vi är specialiserade på att utföra köks- och badrumsrenoveringar, plattsättning, mattläggning, putsning, murning och microcement. Oavsett om du behöver en mindre uppfräschning eller en omfattande renovering, så är vi här för att hjälpa dig.


    Om ML puts och renovering

    Vi är baserade i Åkersberga och vi har stolt betjänat kunder i hela Stockholm, inklusive Täby, Vallentuna, och Norrtälje. Vi är glada att kunna erbjuda våra tjänster till både privatpersoner och företag i dessa områden. Vårt team av erfarna och kunniga yrkesmän arbetar noggrant för att uppfylla dina renoveringsbehov och skapa en kvalitativ och hållbar lösning.

    Vårt expertkunnande sträcker sig över flera områden. Vi är experter på köks- och badrumsrenoveringar och hjälper dig att förvandla ditt utrymme till något vackert och funktionellt. Våra skickliga plattsättare och mattläggare ser till att dina ytor blir perfekt utförda och skapar en stil som passar din personliga smak. Vi erbjuder även putsning och murningstjänster för att ge dina väggar och fasader en ren och snygg yta. Dessutom utför vi microcementbehandlingar för en modern och elegant look.

    Vi förstår vikten av att göra renoveringsprocessen smidig och enkel för våra kunder. Därför erbjuder vi även rotavdrag för våra tjänster. Rotavdraget gör att du kan dra av en del av kostnaden för renoveringen från din skatt, vilket kan vara en stor ekonomisk fördel för dig.

    På ML Puts och Renovering är vi stolta över vårt engagemang för kvalitet, professionalism och kundnöjdhet. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och leverera resultat av högsta standard. Vi tar hand om varje projekt med noggrannhet och omsorg, oavsett om det är en mindre renovering eller en stor nybyggnation.